Функції Повер-банку під нанесення логотипу

     У сучасному світі мобільна техніка займає особливе місце в життєдіяльності абсолютно кожної людини. Сьогодні для розваг і для роботи активно використовуються фотоапарати, плеєри, планшети, смартфони, телефони та інші функціональні гаджети. До того ж така техніка просто необхідна для підтримки зв'язку з близькими та рідними, а також «грає» роль професійного практичного інструменту.

     Тому чим більшою «начинкою» вона оснащена, тим швидше її батарея втратить свій заряд. Але, не варто відмовлятися від задоволення і надійності використання подібних гаджетів, адже в будь-який момент і в будь-якому місці заповнити заряд батареї, що сіла можна за допомогою портативного зарядного пристрою, придбати який можна за доступною вартості в нашому інтернет-магазині.

     Що воно собою являє?

     Портативний зовнішній акумулятор носить назву повербанк з логотипом і є джерелом живлення, яке стане чудовим «помічником» у відрядженні, подорожі або під час поїздки. Все що потрібно зробити, так це попередньо підзарядити його від стандартної розетки і при необхідності приєднати до розрядженої техніці, за допомогою використання спеціального USB-кабелю.

     Головні характеристики

     Цей критерій дуже важливий під час вибору найбільш відповідного варіанту універсальної мобільної батареї, оскільки від нього безпосередньо залежить функціональність пристрою і комфорт користувача, під час його застосування, так би мовити, на практиці. Отже, перш ніж повербанк оптом купити, необхідно приділити особливу увагу таким параметрам:

     • Ємність

     Її показник характеризує кількість тієї безпосередньої енергії, яка в подальшому буде передаватися розцяцькованій техніці під час процесу підзарядки. Вибираючи найбільш оптимальний для себе портативний зарядний пристрій для телефону або іншого гаджету, потрібно брати до уваги саме вид тієї техніки, до якої буде здійснюватися підключення.

     Наприклад, щоб забезпечити необхідним зарядом телефон, варто віддавати перевагу моделям з ємністю, що знаходиться в діапазоні від 5000 мАг до 10000 мАг. Що стосується планшетів, то найбільш підходящим варіантом послужать універсальні мобільні батареї показник ємності яких не менше 12 000 мАг. Тобто повербанк повинен в півтора - три рази бути могутніше батареї гаджета, для якого власне він і купується.

     • Потужність струму

     Даний показник визначається з урахуванням параметрів, якими володіє девайс що підключається. Звичайному телефону, який використовується переважно для здійснення дзвінків, цілком достатньо 0.5 - 1 А. Однак, якщо техніка просунута, то в такому випадку необхідно купувати спеціальні зовнішні зарядні пристрої для смартфонів з показником не менш 1.5 А. Що стосується лептопів і планшетів, то найбільш оптимальним варіантом буде коефіцієнт рівний 2 А.

     • USB роз'єми

     Крутизна повербанка залежить саме від кількість таких портів, оскільки чим їх більше, тим більш функціональним буде зовнішній акумулятор (power banks), оптом придбати який можна в нашому інтернет-магазині.

     • Функції захисту

     Вони вкрай необхідні в разі виникнення короткого замикання, стрибків напруги, негативного впливу надмірної вологості, температурних перепадів та інших неприємних і згубних факторів.

     • Корпус

     Сучасні портативні зарядки можуть виготовлятися як із пластику, так, власне, і з металу, маючи при цьому шорстку або гладку поверхню.

     • Габарити

     Розмірний показник і вагова категорія повербанка визначають, перш за все, комфортабельність його експлуатації і носіння в невеликому рюкзаку або сумочці. Важливо те, що в якості доповнення можуть виступати такі опції як: Wi-Fi, Flash-накопичувач, ліхтарик, карт-рідер.

     • Рекламна корисність

     Практично на всі Повербанкі можна нанести корпоративний логотип. В цьому випадку до корисного і потрібного пристрою доповнюється додаткова функція рекламоносія, тобто візуалізації Вашого логотипу, слогану або просто зображення.

Повербанк под нанесение.jpg

 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]