Power Bank з логотипом універсальний подарунок

Сучасна людина щодня користується мобільними гаджетами. І це не лише смартфони і планшети, а також електронні книги, смарт-годинники та інші девайси. Важливе завдання власника будь-якого з перерахованих портативних електронних пристроїв - потурбуватися про можливість заряджання батареї, адже при активному використанні пристрою, енергія витрачаються дуже швидко. Доступ до електромережі є не завжди, особливо в дорозі, тому, оптимальне рішення - це придбати повербанк.


PowerBank - дійсно справжній порятунок для тих, хто в постійному русі і завжди має бути на зв'язку. Цей компактний, зручний у використанні пристрій, наявність якого дозволяє не турбуватися про те, що батарея мобільного гаджета швидко сідає.

powerbank под нанесение логотипа.jpg

Інтернет-ресурс www.FLASH-MARKET.com.ua пропонує моделі з відмінними технічними характеристиками, форма і фактура корпусу яких, дозволяє наносити на вільне поле логотип.

Повербанк з логотипом - відмінний варіант універсального подарунка. Оскільки цей пристрій є одним з самих необхідних електронних приладів, який дійсно потрібен усім, ваш логотип буде на видноті, ненав'язливо рекламуватиме компанію, привертаючи увагу, і, звичайно, асоціюватиметься з користю та зручністю.

Ви можете замовити у нас повербанк під нанесення, щоб використати його в якості презенту партнерам по бізнесу, інвесторам і, звичайно, клієнтам компанії. Це відмінно "працює" як корпоративна і акційна реклама. Ми пропонуємо можливість нанесення логотипу методами гравіювання по металу, а також УФ-друку на пластику з можливістю передачі градієнта зображення.

качественные зарядные устройства powerbank с нанесением логотипа.jpg

У представленому асортименті ви знайдете якісні зарядні пристрої різної потужності - від 4000 мАг (Е122) до 17600 мАг (Е242), форми і розміру. Так, вибрати оптимально відповідний варіант середньої потужності (7500-8000 мАг) з доступної цінової категорії (E189, E119) буде нескладно.

Якщо знадобиться універсальна мобільна батарея з більш високою енергоємністю, зверніть увагу на модель повербанка під нанесення E138 (11000 мАч). Час повної зарядки цієї мобільної батареї - 4-5 годин. Стильний пристрій в надійному алюмінієвому корпусі має два USB- порта, тому можливе одночасне заряджання декількох гаджетів. Середній час зарядки мобільних девайсів - 2-2,5 години. Період експлуатації - 500 циклів. Цифровий індикатор заряду, що залишився, завжди оповістить про резерв енергії, що залишився. Модель має просторе (140х60мм) поле для нанесення корпоративного логотипу і/або слогану, поздоровлення, імені майбутнього власника і так далі.

powerbank e138 11000 мАч.jpg

Усі представлені моделі оснащені функцією захисту від короткого замикання, стрибків напруги, впливу перепадів температури і вологи.

Величезна перевага брендованих повербанков в їх універсальності. Такий презент стане до душі кожному, оскільки це саме той пристрій, який згодиться будь-кому, незалежно від сфери діяльності.

Саме наявність PowerBank дозволяє завжди залишатися на зв'язку. Маючи під рукою хороший зовнішній акумулятор, вам не треба підраховувати останні відсотки заряду батареї смартфону і переживати, що через хвилину-іншу він вимкнеться. Якщо ви ведете активний спосіб життя, то неодмінно знаєте, наскільки потрібен такий "особистий помічник".

зарядные устройства powerbank с вашим логотипом.jpg

Power Bank з Вашим логотипом - функціональний сучасний подарунок. Не втратьте можливість зробити вигідну покупку на www.FLASH-MARKET.com.ua. Наш персонал працює оперативно і злагоджено, щоб ваше замовлення було виконане своєчасно і якісно. 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]