Що подарувати: повербанк або флешка з логотипом?

Кожна компанія час від часу стикається з проблемою вибору практичного подарунка для клієнтів та співробітників. Незважаючи на сучасну різноманітність виробів, підібрати щось дійсно варте для багатьох стає проблемою. І це зовсім не дивно, адже хочеться піднести щось особливе своїм постійним партнерам і колегам.

Корпоративные подарки.jpg

Наш интерне-магазин готовий допомогти Вам у вирішенні цієї проблеми і надати висококласні моделі USB-флешок і повербанков, які, безсумнівно, стануть надійними і функціональними «помічниками» для кожнї сучасної активної людини.

     Чим добрі повербанки?

Повербанк - це портативний зарядний пристрій, який дозволить завжди знаходиться на зв'язку, навіть якщо заряд батареї Вашого гаджета зрівняється з нулем. Ця універсальна зарядка гранично швидко зможе зарядити абсолютно будь-яку техніку: смарт-годинник, ноутбук, планшет, смартфон, телефон та ін.

Головною плюсом повербанка під нанесення, купити який можна на сайті нашого інтернет-магазину, є те, що він працює без використання розетки. Все що потрібно зробити, так це попередньо підзарядити його від стандартного джерела живлення і використовувати, при необхідності, в абсолютно будь-яких умовах.

Без частки сумніву можна стверджувати, що портативний зарядний пристрій є незамінним для тих людей, які систематично відправляються у відрядження, подорожі, походи. Крім цього, він стане корисний і для студентів. Тому повербанк, оптом придбати який можна прямо зараз за доступною вартості, буде відмінним презентом.

     Якими характеристиками володіють сучасні повербанки?

Незважаючи на те, що основна мета будь-якої моделі універсальної зарядки є своєчасна підзарядка розрядженого гаджету, відмінні моменти між ними все ж є:

- ємність - в нашому каталозі представлені варіації від 4000 мАг до 17600 мАч, тому перш ніж придбати один з пристроїв, необхідно визначитися з кількістю девайсів, які власне будуть заряджатися від нього. Важливо пам'ятати про те, що показник їх загальної ємності обов'язково повинен бути хоча б в 1.5 рази менше ємності самого портативного зарядного пристрою;

- роз'єми - їх може бути кілька, що дозволить заряджати відразу кілька видів розрядженої техніки, а не по черзі кожен девайс;

- коефіцієнт струму вихідного - може знаходиться в діапазоні від 1А до 2.1 А;

- матеріал - корпус може бути виконаний із застосуванням металу або пластику. Кожен з матеріалів має свої особливі достоїнства, за які цінуються споживачами. Наприклад, пластикові портативні зарядні пристрої володіють більш легкої ваговою категорією, в той час як металеві варіації примітні своєю стійкістю до різного роду пошкоджень;

- індикатори ємності - присутні в деяких моделях повербанков, купити які можна в нашому інтернет-магазині недорого. Подібне доповнення дає можливість контролювати часовий проміжок, що залишився до повноцінної підзарядки. Також варто відзначити, що на нашому сайті можна знайти більш дорогі універсальні зарядки, які оснащені висококласним дисплеєм, на якому, власне, висвічується вся необхідна інформація.

З огляду на всі вище перераховані якості повербанков, можна з упевненістю сказати, що вони послужать практичним, функціональним, стильним і надійним презентом. До того у нас можна купити повербанки під нанесення зображення або логотипу, які стануть тематичним подарунком.

     Чим примітні USB-флешки?

Подібні пристрої дозволяють зберігати і переносити певні дані. Являють собою висококласний інформаційний накопичувач, який може мати у своєму розпорядженні різні розмірі показники, а також додаткові функціональні можливості.

Сьогодні на нашому сайті представлені варіації об'ємом від 64МБ до 64 Гб. Чим вони відрізняються? Наприклад моделі до 8Гб чудово підходять для зберігання книг, презентацій або таблиць. У той час, як вироби до 64 Гб створені спеціально для збереження фільмів, музики або фотографій.

Найпотужніші флешки підходять виключно для ресурсномістких ігор і програм. Важливо те, що такі пристрої можуть легко виконувати роль невеликого жорсткого диску. У нашому інтернет-магазині можна знайти моделі, виконані із застосуванням дерева, металу і пластика.

Перший варіант є ударостійким, проте термін його служби нетривалий. Пластикові вироби відрізняються невисокою ціновою категорією, але «бояться» механічних пошкоджень, чого не скажеш про металеві флешки, які вважаються найбільш стійкими і надійними.

Що стосується колірної гамми і форми, то вони можуть бути різноманітними. Тому якщо хочете придбати USB-флешку в якості подарунка, то підібрати найбільш необхідний варіант не складе труднощів. Беручи до уваги всю інформацію про повербанки і флешки, то досить непросто робити вибір в сторону одного з них, оскільки кожен пристрій має своїх індивідуальних якості та особливості.

     Ознайомитися з більш детальною інформацією про корпоративні сувеніри можна за такими посиланнями:

- повербанк під нанесення;

- флешки під гравіювання;

- дерев'яні флешки;

- пластикові промо флешки;

- флешки візитки.

 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]