Як вибрати повербанк з логотипом

Щоб не виявитися без зв'язку через те, що заряд мобільного пристрою впав до нульової відмітки, рекомендується завжди мати під рукою універсальну мобільну батарею - Power Bank. Цей компактний функціональний пристрій завжди буде надійним "помічником" в поїздках, відрядженнях, подорожах.  


При необхідності зовнішній портативний акумулятор швидко і легко може підживлювати батарею гаджета, що розрядилася, щоб його власник міг здійснювати дзвінки, користуватися інформацією, що міститься в пам'яті мобільного пристрою, дивитися відео, слухати аудіо, фотографувати і так далі. 

powerbank автономное зарядное устройство.jpg

Інтернет-ресурс www.FLASH - MARKET.com.ua пропонує увазі своїх клієнтів висококласні ПоверБанки під нанесення. У нашому асортименті представлений вибір доступних за ціною моделей різної місткості, які, окрім основної функції, стануть прекрасно працюючим рекламним інструментом вашої організації. 

Ви можете замовити у нас powerbank з логотипом і слоганом компанії. Нанесення здійснюється методом гравіювання або за допомогою друку повнокольорової картинки (УФ-печать). Крім того, можливе здійснення комбінованого виду нанесення зображення/напису. Такой ПоверБанк буде відмінним корпоративним подарунком співробітникам, клієнтам або діловим партнерам до свята. 

Важливою перевагою зовнішнього акумулятора є його мобільність і компактність: наприклад, Power Bank 4000 мАч (silver) розміром: 110х68х9, 4мм і вагою усього 112 г легко поміститься в жіночу сумочку або в кишеню піджака, тому що він легкий і мініатюрний. 

емкость повербанка.jpg

Звичайно, окрім мобільних характеристик пристрою, клієнтів, які замовляють повербанки оптом, цікавить місткість пристроїв. Цей критерій - один з найбільш значимих, оскільки саме від нього залежить кількість ПоверБанком енергії, що віддається, в процесі експлуатації, тобто зарядки мобільного гаджета.  

У нашому каталозі є досить потужні моделі, приміром, повер банк E189 (7500 мАч), модель E119 (8000 мАч) або Е138 (11000 мАч). Все перераховані девайсы мають по два usb- порту для можливості здійснення одночасного заряджання декількох мобільних пристроїв, що дуже зручно, коли вимагається відновити працездатність, наприклад, смартфону і планшета або mp3- плеєра. 

Є різні варіанти, різні по потужності моделі, тому для того, щоб зрозуміти, як вибрати оптимальний для того або іншого випадку, треба ознайомитися з важливими функціональними характеристиками пристрою. 

Оскільки місткість у вказаних моделей переконливіша, ніж у мініатюрного повербанка Е122 (4000 мАч), по вазі вони, звичайно, більше - 170, 212 і 270 грам, відповідно. Вся річ у тому, що для забезпечення хорошої продуктивності пристрою, тобто можливості більшого накопичення енергії для її подальшої віддачі розрядженим гаджетам, потрібно і більшу кількість накопичувачів цієї енергії - литий-полимерных акумуляторів (вони знаходяться під металевим або пластиковим корпусом кожного з перерахованих пристроїв). 

мощный и надежный повербанк 17600 мАч.jpg 

Найпотужніший (модель Е242 - 17600 мАч) повербанк з гравіюванням, який ви можете за казать на нашому інтернет-ресурсі (оптом від 10 шт.), як і інші моделі, оснащений світлодіодним ліхтариком. Така додаткова функція - великий плюс, оскільки неодмінно зможе виручити в тій ситуації, коли з таким завданням не впорається розряджений смартфон. 

Предлагаем вам возможность приобретения по выгодной стоимости стильного брендированного ПоверБанка, который станет отличным корпоративным подарком или промоматериалом.  

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]