Повербанк з логотипом Вашої компанії, 7500 мАг

     Power bank для реклами 7500 мАг, модель Е189, являє собою висококласну практичну модель портативного зарядного пристрою, яка з легкістю забезпечить повноцінний заряд розрядженої техніці. Важливою перевагою цього повербанка є те, що єдиного повного його заряду вистачає мінімум на триразовий заряд гаджета.

Повербанк с принтом 7500 мач.jpg

     Саме ця особливість дозволяє брати мобільну батарею з собою в тривалу поїздку, подорож або вирушаючи в похід на кілька днів. Ця модель воістину досконала, але незважаючи на її функціональність і надійність, наша компанія пропонує придбати портативний акумулятор за невисокою вартістю.

     Відмінні особливості

     Перше, що кидається в очі при погляді на повербанк, оптом придбати який можна на нашому сайті, це його класична і, в той же час, оригінальна естетика. Безсумнівно, така мобільна батарея просто не може залишитися непоміченою. Виготовлена ​​вона з застосуванням високоякісного пластику, який пофарбований у білий колір.

     Крім цього, портативний зарядний пристрій має два USB-порти, які дозволяють одночасно заряджати відразу кілька видів різноманітної техніки. Також є спеціальний ліхтарик, який при необхідності прийде на допомогу і освітить потрібну територію.

     Це доповнення особливо ефективно під час походу або вечірньої прогулянки. Крім цього, повербанк з логотипом має  спеціальну кнопку виключення/включення, а також індикатор рівня заряду, який представлений у вигляді чотирьох світлодіодів, що світяться блакитним кольором.

     Технічні характеристики

- Тип акумулятора - літій-полімерний.

- Показник ємності батареї - 7500 мАч.

- Температура робоча - від 5 до 45 градусів.

- Показник вхідного струму і напруги - 5В / 2000 мА.

- Показник вихідного струму і напруги USB 1 - 5В / 1000 мА.

- Показник вихідного струму і напруги USB 2 - 5В / 2000 мА.

- Експлуатаційний період - 500 циклів.

- Час повноцінної підзарядки акумулятора - 4 - 5 годин.

- Середній часовий період підзарядки техніки - 2 - 2.5 години.

- Розмірний показник, мм - 148х71х12.

- Вагова категорія - 190 г.

- Розмір області для нанесення лого, мм - 140х70.

- Матеріал виготовлення корпусу - пластик.

- Додаткові аксесуари - ліхтарик світлодіодний білого кольору, кабель універсальний USB - Micro USB.

- Колір білий.

- Упаковка - картонна біла коробка або індивідуальне замовлення на виготовлення упаковки.

     Повербанк під нанесення - крутий подарунок або працює реклама!

     Завдяки наявності білосніжного корпусу та досить значної вільної області, Ви можете зробити з повербанка, купити який можна за рентабельною ціною в нашому інтернет-магазині, працючий рекламний інструмент. Як це зробити? Все дуже просто!

     Досить визначитися з ескізом необхідного логотипу, зображення або емблеми, після чого звернутися до послуг наших кваліфікованих фахівців. Вони ж в свою чергу, використовуючи повнокольоровий УФ-друк надрукують Ваш логотип на найвищому рівні якості.

     Ми гарантуємо, що створена на портативному пристрої реклама Вашого бренду істотно поповнить ряди клієнтської бази. Крім цього, повербанк цієї моделі послужить чудовим і практичним подарунком для близьких Вам людей, колег, друзів або знайомих.

     Щоб зробити подарунок максимально оригінальним, модно на його корпус нанести тематичне зображення або декорувати будь-яким, наданим Вами ескізом. Ми впевнені, що такий знак уваги з Вашої сторони, буде оцінений одержувачем гідно і, до всього ще, стане для нього корисним і функціональним помічником.

     Придбати представлену модель портативного зарядного пристрою або іншу варіацію повербанка можна за доступною вартістю на сайті нашого інтернет-магазину. Високу якість і функціональність товару гарантуємо!

     Більш детальна інформація за посиланням - повербанк з логотипом 7500 мАг!

 

З повагою,     
колектив Iнтернет-ресурсу www.Flash-Market.com.ua
Категорії Фiльтрацiя
тел.: +38 (044) 357-86-68
+38 (044) 223-46-67
тел/факс: +38 (099) 24-000-83
e-mail: [email protected]